Dziennik treningowy sebik_b
Rozpoczęte przez
sebik_b
, paź 20 2011 17:42
79 odpowiedzi na ten temat
Napisany 28 październik 2011 - 16:42
r3ady2rock powiedział:
ja robie bez

sebik_b powiedział:
właśnie mam pytanie bo różni ludzie różnie mówią bo na mase ćwiczy sie mniej powtórzeń a większe obciążenie ??
Masz wykres i wszystko jest pokazane

"Życie jest zbyt krótkie aby być małym."

Napisany 31 październik 2011 - 17:34
adaśko powiedział:
czym się różni siła od mocy ;>?
Niewiem nie ja jestem stwórcą tego wykresu ale na nim są przynajmniej częsciowo pokazane czego ile .
Zauważ, że na wykresie siła i moc / bialy i niebieski są w tych samych miejscach

"Życie jest zbyt krótkie aby być małym."

Napisany 01 listopad 2011 - 08:05
Moc jest skalarną wielkością fizyczną określającą pracę wykonaną w jednostce czasu przez układ fizyczny.
Niektórzy jednak twierdzą,że przy osiągnięciu maksymalnej mocy dla danej jednostki jest szansa,że zmienisz się w super sajan.
Niektórzy jednak twierdzą,że przy osiągnięciu maksymalnej mocy dla danej jednostki jest szansa,że zmienisz się w super sajan.
'Nie pozwól aby przypadek uformował Twoje ciało'
'Nigdy mi nie mów,czego nie zrobie'
'Nigdy mi nie mów,czego nie zrobie'
Napisany 09 listopad 2011 - 16:54
Sorki że tak długo nie odpisywałem ale nie miałem kiedy
Dlatego nie ćwiczyłem ponieważ miałem strasznie mało czasu i dopiero kończymy remont sprzętu w siłowni ale jak skończymy to zacznę ćwiczyć wszystko tak jak według planu.
-- Śro Lis 09, 2011 5:54 pm --
Mam pytanie co do treningów bo zastanawiałem sie nad codziennym treningiem tyle że każdego dnia inna i jedną partię mięśni np. poniedziełek biceps wtorek klata itp co o tym myślicie ??
adaśko powiedział:
sebik_b dlaczego nie ćwiczysz łydek i brzucha ?
Dlatego nie ćwiczyłem ponieważ miałem strasznie mało czasu i dopiero kończymy remont sprzętu w siłowni ale jak skończymy to zacznę ćwiczyć wszystko tak jak według planu.
-- Śro Lis 09, 2011 5:54 pm --
Mam pytanie co do treningów bo zastanawiałem sie nad codziennym treningiem tyle że każdego dnia inna i jedną partię mięśni np. poniedziełek biceps wtorek klata itp co o tym myślicie ??
Napisany 09 listopad 2011 - 21:20
Jaka riposta, to taka prawda. Sam wznawiałem treningi po przerwie miesięcznej czy tam dwumiesięcznej. Jakoś we wrześniu chyba może trochę wcześniej i teraz liczbę serii na partię zmniejszyłem nawet o 5 a wychodzę skatowany lepiej niż wtedy kiedy ćwiczyłem więcej i pozornie ciężej. Zmierzam do tego że kolega ma mały staż jeszcze i czasu minie nim będzie umiał skatować się na tyle aby z regeneracją nie wyrobić. Tym bardziej że jest młody, to testosteron go chroni pewnie dosyć.
Napisany 18 listopad 2011 - 22:37
to spróbuję tak ćwiczyć i zobaczę jak będę się czuł
-- Pią Lis 18, 2011 3:29 pm --
siemka
powracam po dłuższym czasie 
Trening według planu tak jak pisałem tylko przełożyłem dni treningu czyli trening, który miał być w poniedziałek realizuję w niedzielę, ten co w środę to we wtorek, a ten co w piątek to w czwartek. Oczywiście już realizuje pełny plan ćwiczeń łącznie z nogami czyli przysiady z obciążeniem oraz ćwiczenia na prasie na ławce
.
mam pytanie co do nabrania masy ... a mianowicie co myślicie o tym żeby zacząć brać jakieś białko i co byście radzili ? ;D
-- Pią Lis 18, 2011 11:37 pm --
z góry dzieki za odpowiedź ;D
-- Pią Lis 18, 2011 3:29 pm --
siemka

Trening według planu tak jak pisałem tylko przełożyłem dni treningu czyli trening, który miał być w poniedziałek realizuję w niedzielę, ten co w środę to we wtorek, a ten co w piątek to w czwartek. Oczywiście już realizuje pełny plan ćwiczeń łącznie z nogami czyli przysiady z obciążeniem oraz ćwiczenia na prasie na ławce

mam pytanie co do nabrania masy ... a mianowicie co myślicie o tym żeby zacząć brać jakieś białko i co byście radzili ? ;D
-- Pią Lis 18, 2011 11:37 pm --
z góry dzieki za odpowiedź ;D
0 użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników
Toggle shoutbox
Shoutbox
|